Molba za sponzorstvo u sportu, Marketing agencija sponzorstva sportista i sportskih klubova; Zaštitna lica i VIP promoteri

Za kompanije i ostale potencijalne sponzore:

Kako velike kompanije, mala i srednja preduzeća, tako i preduzetničke radnje koje smatraju da sponzorstvo može biti dobar marketing ali još nisu napravili konačan izbor kako će upotrebiti svoj budžet, mogu se obratiti nama.

Za početak od nas ćete dobiti kvalitetne predloge za sponzorstvo, koji će najbolje moći da provišu vaš brend, određen proizvod ili celu kompaniju. Naši predlozi se kreću u domenima za koje smo se specijalizovali, a to su:

  • sponzorstvo u sportu (klubovi i vrhunski sportisti)
  • sponzorstvo svih vrsta događaja (od kongresa, preko modnih revija, do koncerata)
  • izbor zaštitnog lica ili VIP promotera vašeg brenda

Nakon što napravite svoj izbor, mi ćemo vam napraviti kompletan marketing plan tog sponzorstva. Taj plan sprečava situaciju u kojoj su se mnoge kompanije već nalazile. U konačnom bilansu, sponzorstva su delovala kao promašene investicije, odnosno bačen novac.

Mi vam pomažemo da sponzorstva postanu veoma efikasna marketinška kampanja, koja u konačnom bilansu mora da podigne prihode vaše firme.

Naravno, postoje i sponzorstva koja obavljaju mnoga preduzeća u sklopu korporativne odgovornosti, kao što je sponzorisanje vrhunskih mladih sportista, ili događaja koji kulturno ili naučno edukuju mlade. Tu smo da vam predložimo na koji način možete uspešno ispuniti svoju odgovornost prema društvu.

Za organizatore događaja:

Organizujete neki događaj za koji imate samo deo sredstava neophodnih za organizaciju? Smatrate da će događaj biti medijski interesantan ili da će privući veliki broj posetioca? Ako vaš "event" ispunjava oba ova uslova, očekujemo da nam prosledite sve detalje na email.

Ako naša procena potvrdi vaša očekivanja, pomoćićemo vam u pripremi marketing plana, sa kojim ćemo kasnije izaći pred potencijalne sponzore vašeg događaja. Naravno, visina potrebnih sredstava određuje i rok koji je potreban da se pronađu sponzori događaja.

Za sportske klubove:

Sportski klubovi koji žele našu pomoć u obezbeđivanju neophodnih sredstava za funkcionisanje, moraju biti spremni na neprekidnu saradnju od bar godinu dana.

Za sportiste:

Postižete vrhunske sportske rezultate, ali vam to ne donosi dovoljne prihode? Nema podrške ni sa jedne strane? Tu smo mi da potpisivanjem ugovora o dugotrajnoj saradnji, rešimo vaš problem i pronađemo sponzore.

Za javne ličnosti:

Osobe koje se bave javnim poslom, a koje sebe smatraju medijski veoma atraktivnim, mogu poželeti da postanu zaštitna lica ili VIP promoteri nekog brenda. Svakako nije poželjno da se sami nude kompanijama, već im je potreban neko ko će lobirati za njih. Tim povodom mogu napraviti saradnju sa nama.

Najveće prednosti za brz uspeh su da su već opšte poznata lica (u pozitivnom kontekstu) širokim narodnim masama i da nisu već bili zaštitna lica nekog brenda. Međutim to nisu neophodni uslovi...

Prvi korak je naša analiza vaše slike u javnosti. Ako ste medijski veoma poznati ali u negativnom kontekstu, to ne predstavlja nešto što nije moguće promeniti dobrom marketing i PR kampanjom. Od nas ćete unapred dobiti procenu, koliko vremena je potrebno da traje naša kampanja kojom ćemo na vas baciti novo pozitivno svetlo u javnosti. Tek nakon te kampanje, krećemo sa lobiranjem među kompanijama kojima su u planu nova zaštitna lica ili VIP promoteri.

Isto tako, ako niste još dovoljno medijski eksponirana javna ličnost, a naša analiza pokaže da ste potencijalno medijski atraktivni, dobijate od nas marketing i PR kampanju koja će vas vinuti u medijsko nebo. Nakon medijskog uspeha, dolazi na red vaše predstavljanje kompanijama kojima su neophodna sveža lica, koja nisu već bila VIP promoteri ili zaštitna lica nekih brendova.

Naravno i medijske zvezde koje su već bila zaštitna lica, imaju potencijal da to postanu ponovo. Razlog je taj, da neke kompanije jednostavno žele da ih u javnosti predstavljaju velike proverene zvezde čija popularnost ne jenjava, tako da im to predstavlja siguran pogodak bez rizika sa novim licem na početku svoje karijere.

Molba za sponzorstvo događaja, Marketing agencija za Event sponzorstva; Zaštitna lica i VIP promoteri
Poslovne konsalting PR marketing usluge
Organizacija događaja
Concierge VIP turizam & noćni život
Hostese i promoterke BG City Service
Glumci i statisti
modeling agency BG City Service
Klijenti agencije BG City Service
English
Copyright©2008 - 2016. Bg City Service